Alles Voor Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Geen vochtige muren, schimmelplekken, lekkende kelders of doorslaande gevels

H2O Control + Hey'Di = Optimale Vochtbestrijding!

Balkon en terras vochtbestrijding

Flexibele afdichting tegen water en vocht

Tweecomponenten, flexibele barrière tegen water en vocht speciaal ontwikkeld voor afdichting van balkons, terrassen en natte ruimten. Zéér geschikt voor afdichtingen onder tegelwerk op wanden en vloeren en onder vloerplaten. Zelfs toepasbaar op enigszins vochtige ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis.

Poreuze voegen en haarscheuren waterdicht en ademend afdichten

Oplosmiddelvrij impregneermiddel dat scheurtjes tot 0,2 mm waterdicht maar ademend impregneert. Geschikt voor terrassen en balkons met (keramische) tegeloppervlakken, beton, steen en cementdekvloeren. Ook bijzonder geschikt voor douches en badruimten. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Voorkomt, vóór de winter mogelijke, vorstschade.

Beschermen tegen weersomstandigheden en slijtage

Transparante coating, speciaal ontwikkeld om balkons en terrassen langdurig te beschermen tegen weersomstandigheden en slijtage. Vormt een weersbestendige, slijtvaste oppervlaktelaag op (keramische) tegels, beton, steen en cementdekvloeren. Maakt poreuze voegen en haarscheurtjes waterdicht. Laat het aanzien van de oppervlakken onveranderd. Blijft ademen en heeft een goede lichtbestendigheid.

Dak en goot vochtbestrijding

Dak en goot vochtbestrijding

Dichten van lekken o.a. op daken en in dakgoten

Zelfklevend aluminiumkleurig afdichtband in diverse afmetingen. Bijzonder geschikt voor het goed en veilig afdichten van bijvoorbeeld voegen, dakgoten en dakbedekkingen, maar ook glasroededaken van kweekkassen. Tevens in een handige doseerbox verkrijgbaar.

Snel lekken dichten op (vochtige) daken

Dicht-Fix is bij uitstek geschikt voor het dichten van kleinere waterlekken, in het bijzonder op (vlakke) daken. Hecht op bijna alle bouwmaterialen, alleen niet op polystyreenschuim, PE en PP. Scheuroverbruggend tot 10 mm. Dicht-Fix is UV-bestendig, vrij van teer en asbest en hecht zelfs op vochtige en natte ondergronden.

Voegen en scheuren afdichten

Oplosmiddelvrije, vezelversterkte, bitumineuze afdichtingskit voor het repareren van scheuren, afdichten van voegen, groeven en sleuven, enz. op daken. Ook bijzonder geschikt voor afdichting van schoorsteen- en muuraansluitingen en dakdoorvoeren. Geeft een goede hechting op vrijwel elke ondergrond.

Kapotte bitumineuze dakbedekking repareren

Bijzonder geschikt voor de reparatie van bitumineuze dakbanen, luchtbellen onder dakbanen, scheuren en naden en voor het repareren van aansluitingen op daken. Geschikte ondergronden zijn bitumineuze dakbedekkingen en dakcoatings, beton, pleisterkalk, metselwerk, metalen, enz. Ook op hellende en verticale oppervlakken toepasbaar.

Hechtingsverbeteraar voor bitumenproducten

Een speciale, oplosmiddelvrije, bitumineuze hechtingsverbeteraar die dient ter voorbehandeling van de ondergrond bij toepassing van diverse bitumineuze Bostik producten. Waarborgt een optimale hechting op de ondergrond.

Vastlijmen van shingles en diverse andere dakmaterialen

Speciale bitumineuze koudlijm voor het verlijmen van shingles, bitumineuze dakbanen en ongecacheerde isolatieplaten. Heeft een zeer hoge kleefkracht die duidelijk beter is dan traditionele bitumineuze kleefstoffen.

Kelderbuitenmuren en daken afdichten

Bijzonder effectieve ééncomponent bitumenrubber emulsie voor permanente waterdichting. Toepasbaar bij renovatie en nieuwbouw van platte daken, maar ook voor de afdichting van balkons, terrassen en bassins. Ook voor perfecte afdichting tegen bodemvocht bij kelderbuitenmuren en funderingen.

Dichten van lekken o.a. op daken en in dakgoten

Zelfklevend loodkleurig afdichtband in diverse afmetingen. Bijzonder geschikt voor het goed en veilig afdichten van bijvoorbeeld voegen, dakgoten en dakbedekkingen, maar ook glasroededaken van kweekkassen. Tevens in een handige doseerbox verkrijgbaar.

Vastlijmen van nieuwe bitumineuze dakrollen

Een koud verwerkbare bitumenkleefstof voor het in rillen of volvlakkig verlijmen en repareren van bitumineus dakleer/dakvilt onderling en voor het verlijmen van dit dakmateriaal op beton. Geschikt voor buitentoepassingen op daken met een helling van maximaal 5°.

Renoveren met zelfnivellerend rubbermembraan

Een gietbare afdichting, speciaal ontwikkeld voor horizontale oppervlakken, bijvoorbeeld ter bescherming tegen water van funderingen en vloerplaten, vlakke daken en industriële vloeren. Ook toepasbaar als gietrubber voor dilatatievoegen. Geschikt voor toepassing op ondergronden zoals beton, hout, cement, steen, metaal, oude bitumenbanen, polystyreenschuim en vele kunststoffen.

Kelder en gevel vochtbestrijding

Kelder vochtbestrijding en afdichting

Universele afdichting tegen water

Universele afdichting tegen water voor o.a. op daken, natte cellen en afdichting van buitenkelderwanden. Geschikt voor ondergronden zoals beton, hout, steen, metaal, (oude) dakrollen, polystyreenschuim en vele kunststoffen. Niet geschikt voor nieuw bitumen, PE, PP en (vis)vijvers. Scheuroverbruggend tot minstens 10 mm, UV-bestendig en ongevoelig voor spat- en regenwater, zelfs tijdens uitharding.

Afdichten van vochtige wanden

Transparante, oplosmiddelvrije vloeistof voor het afdichten van vochtige en enigszins natte ondergronden. Bijzonder geschikt bij het optreden van condensvocht in bijvoorbeeld waskeukens. Toepasbaar op ondergronden van steen, beton, breuksteen, enz.

Gevels en metselwerk impregneren (slecht zuigende ondergronden)

Speciaal ontwikkeld voor het van buitenaf impregneren van gevels en metselwerk bestaande uit baksteen, beton, kalkzandsteen en daktegels.

Gevels en metselwerk impregneren (sterk zuigende ondergronden)

Speciaal ontwikkeld voor het impregneren van gevels en metselwerken van baksteen, beton, kalkzandsteen en van daktegels, betonpannen, enz. Bij uitstek geschikt voor poreuze en sterk zuigende ondergronden. Zorgt ook voor een betere hechting voor verdere afwerklagen, zoals verflagen, mortel, pleisterwerk, enz.

Woning binnen en buiten vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Duurzaam afdichten van aansluitvoegen

Voor het duurzaam afdichten van aansluitvoegen, hoekvoegen en naden. Bij uitstek geschikt voor toepassing in keukens en badruimten, op balkons, terrassen enz. Is goed te combineren met diverse oplosmiddelvrije producten zoals Bostik Terras Dicht 2K, Bostik Bitumen Waterseal en Bostik Dichte Wand.

Vloer- en muurafdichting tegen drukkend vocht

Zeer flexibele afdichting voor wanden en vloeren tegen drukkend (bodem)vocht. Maakt vloeren en wanden waterdicht, zelfs bij vochtige, natte ondergronden. Toepasbaar op allerlei ondergronden zoals beton, cement dekvloeren, kalkzandsteen, graniet en rotsgesteente. Ook geschikt voor de afdichting van natte cellen en onder tegelwerk bij moeilijke ondergronden van gips(kartonplaten), spaanderplaten, enz.

Natte ruimten en keukens beschermen tegen vocht en schimmel

Vochtwerende transparante beschermlaag voor natte cellen zoals douches, maar ook in keukens. Beschermt wanden tegen indringen van vocht. Toepasbaar op vele bouwondergronden zoals keramische tegels, metselwerk, beton en op wanden die zijn overschilderd met muurverf. Beschermt de oppervlakken en maakt wanden afwasbaar.

Afdichten van scheuren of slecht metselwerk

Speciaal tweecomponenten cement voor het repareren en afdichten van scheuren en gaten in wanden en vloeren. Ook geschikt voor het dichtsmeren van gebroken dakpannen en het lijmen van tegels. Binnen en buiten toepasbaar.

Primer, zelfs geschikt voor vochtige ondergronden

Oplosmiddelvrije primer voor zuigende en niet-zuigende ondergronden. Zelfs geschikt voor toepassing op enigszins vochtige ondergronden. Zorgt voor uitstekende hechting tussen oude en nieuw aan te brengen ondergronden. Geschikt voor beton, mortel, cementdekvloeren, tegelondergronden, pleisterwerk, houtvezelplaten, gipsplaten, marmer en bitumineuze ondergronden.

Primeren en verstevigen van ondergronden

Oplosmiddelvrije dispersieprimer voor het primeren en verstevigen van onvoldoende gestructureerd, bros pleisterwerk, beton, baksteen metselwerk, gasbeton en graniet, maar ook gipsplaten, houtvezelplaten en spaanderplaten. Geschikt voor toepassing op zowel zuigende als niet-zuigende ondergronden.

Afdichten van kleinere waterlekken

Bij uitstek geschikt voor het dichten van kleinere waterlekken in het bijzonder op (vlakke) daken. Hecht op de meeste bouwmaterialen, alleen niet op polystyreenschuim, PE en PP. Scheuroverbruggend tot 10 mm. Dicht-Fix is UV-bestendig, vrij van teer en asbest en hecht zelfs op vochtige en natte ondergronden.

Universele vloerlijmen met een hoge aanvangshechting die breed inzetbaar zijn

Bijvoorbeeld voor het verlijmen van meerlagig PVC, geëxpandeerd reliëf vinyl, PVC op kurk, halfsoepele tegels, naaldvilt, coco, sisal, zeegras met latexrug en linoleum. Maar ook voor de verlijming van tapijt met een non-woven, vilt, schuim of synthetische (Action Bac) rug.

  • Hoge aanvangshechting en snelle droging
  • Geschikt voor traditionele en elektrische vloerverwarming
  • Oplosmiddelvrij
  • Zwenkwielvast

Neopreenlijm is geschikt voor het lijmen van hout, laminaat, spaanplaat, rubber, leder en kunstleder, kurk, hard kunststof en metaal. De gel contactlijm is superkrachtig en heeft een zeer hoge treksterkte. Druipt niet.

  • Onmiddellijk hechten zonder klemmen
  • Hoge treksterkte
  • Bestand tegen warmte (+80°C) en vochtigheid

Neopreenlijm is geschikt voor het lijmen van hout, laminaat spaanplaat, rubber, leder en kunstleder, kurk, hard kunststof en metaal. De vloeibare contactlijm is superkrachtig en heeft een zeer hoge treksterkte.

  • Onmiddellijk hechten zonder klemmen
  • Hoge treksterkte
  • Bestand tegen warmte (+80°C) en vochtigheid

Het Bostik Aquastop Systeem

Dicht elke bouwconstructie, zelfs tegen sterk drukkend water, van binnen uit, tegen waterdruk boven 65 m WK

Bel 036-7501734 voor meer informatie over vochtbestrijding